Blue Flower

Iedereen is natuurlijk anders, afhankelijk van:

  • Je leeftijd
  • Met wie je samenwoont
  • Waar je woont
  • Hoe/waar je bent opgegroeid
  • Opvoeding

·        

En noem maar op, iedereen richt zijn/haar huis anders is. Bij de ene zal er al snel veel natuurlijk licht binnenkomen dan bij de andere. Die laatste zal dan misschien liever in een goed afgesloten omgeving leven, met indien nodig kunstlicht. Het belangrijkste is natuurlijk dat jij je op je gemak voelt waar je leeft.

Als je bij studenten op hun kot gaat kijken, zal je niet al te snel  attributen vinden die zorgen voor meer gezelligheid in hun kamer. Hoogstens een lampje dat je  in elke winkel tegenkomt, dat vinden sommigen al ‘veel’, als ze het dan al gebruiken natuurlijk. Terwijl ze niet weten wat ze missen. Het is zoveel productiever en aangenamer om te leven in een gezellige omgeving, zelfs al is het ‘maar’ om te werken of te studeren. Probeer zeker eens Oosterse lampen op plaatsen te hangen waar nu een bepaalde leegte is. Ze brengen naast gewoonweg licht ook de oosterse sfeer met zich mee. Je moet ervoor zijn natuurlijk, maar proberen kan alleszins geen kwaad.

Prachtige Oosterse Lampen

Eens je eraan gewend bent zal je misschien de drang voelen meer en meer te veranderen in je interieur. De kasten worden lichte rekjes, de gordijnen vervangen we misschien met mooie houten Jaloezieën, alle lampen worden misschien vervangen door Oosterse lampen. Kortom, mogelijkheden genoeg!

Inspiratie opdoen bij anderen is zeker niet verboden, het is zoals muziek, iedereen kijkt af van elkaar. Als men daar dan nog zijn eigenheid in brengt krijgen we alweer iets nieuw waar anderen ook van zullen afkijken. Zo krijgen we bij muziek nieuwe genres en Interieur nieuwe stijlen, combinaties, vormen, ….

Probeer het zeker eens uit, je zal versteld staan wat een omwenteling van het interieur kan teweeg brengen in het dagelijkse leven. Het is ook gewoon fijn een reden te hebben nieuwe dingen te kopen, en de afgedankte spullen naar een Tweedehandswinkel te brengen, of schenken aan mensen die het niet al te breed hebben.

Meubels kunnen voor u ook een hoop verleden met zich meedragen, dan is het zeker de moeite om er eens vanaf te geraken. Loslaten is soms moeilijk, maar het zal zeker deugd doen eens je de stap gezet hebt.

Geniet samen met je gezin van je interieur en dus ook van het leven!