Blue Flower

Het Verre Oosten roept bij iedereen het beeld op van de royale paleizen, de beruchte sultans en de exotische  prinsessen. Maar ook vooral van Arabische muziek, kleurrijke lampen en authentieke gerechten op tafel. Droom mee van deze oriëntaalse sfeer op een Oosters kussen en creëer je eigen ruimte van rust, gezelligheid en warmte.

Oosterse kussens

Wij bieden een breed assortiment aan Oosterse kussens. Laat je verleiden door de kleuren, de bijzondere patronen en de weelderige stoffen. Het patchwork is authentiek en kenmerkt ieder kussen. De afwerking met kraaltjes en pailletten is verfijnd. Er zijn veel verschillende afmetingen en vormen beschikbaar zodat er onder andere kan worden gekozen voor een kussen in de bank, een ligkussen op de vloer of een decoratiekussen om de inrichting van je slaapkamer te verfijnen. De kussens kunnen binnenshuis, maar ook op het terras worden gebruikt.  Ga ermee naar buiten, vul je tuinbank op met onze kleurrijke kussens en geniet van het loungen in een Oosterse sfeer

Kenmerken

Enkele kenmerken van onze Oosterse kussens:

  • Ieder kussen wordt geleverd met een vulling van hoge kwaliteit die stevig is, maar tegelijk ook verrassend zacht
  • Door middel van de rits op ieder kussen kan de vulling makkelijk worden verwijderd om het kussen te wassen (niet warm wassen)
  • De kussens zijn licht van gewicht en daardoor zeer comfortabel in gebruik
  • De kussens zijn veelal gemaakt van katoen en verkrijgbaar in diverse kleuren
  • De kussens worden aan één zijde voorzien van een motief naar keuze, aan de andere zijde wordt een effen stof gebruikt in een bijpassende kleur
  • Het is mogelijk om verschillende kussens te combineren door af te wisselen in kleur en afmeting
  • De meeste Oosterse kussens zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen binnen 2 tot 3 werkdagen worden afgeleverd

Exotische toets

Onze Oosterse kussens brengen een bijzondere, multiculturele sfeer in het interieur van iedere ruimte. Door hun originaliteit wordt een bijzondere toets gecreëerd die moeiteloos gecombineerd kan worden met vrijwel ieder interieur. Door een juiste balans te bewaken, kunnen etnische kleuren en motieven op een bijzondere wijze geïntegreerd worden in iedere woning. De frisse kleuren, de vrolijke patronen en de hoogwaardige vulling van onze kussens geven een exotische toets die je laat wegdromen naar de mystieke sfeer van het Verre Oosten. Breng nu zelf ook een gevoel van sereniteit in huis en laat je leiden door de mystiek en spiritualiteit van onze Oosterse woonaccessoires.